Logo element

Onze evenementen

De evenementen die wij organiseren zijn vooral gericht op het bedrijfsleven, waarbij wij de focus leggen op het samenbrengen van ondernemers. De bedrijfsevenementen vinden op diverse plekken in Nederland plaats en zijn vrij te bezoeken na aanmelding via de website.

Wij streven ernaar om de kwaliteit en relevantie van de evenementen zo hoog mogelijk te houden. Dit doen wij door samen met het comité van aanbeveling alles tot in het detail te monitoren. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende beurzen.

Mosselen aan de Maas

20 & 21 september 2023

Tijdens dit exclusieve en culinaire evenement zullen verschillende ondernemers samen komen. Het nodige entertainment zal zeker niet ontbreken en ook de mosselen uit grootmoeders tijd liggen op u te wachten. Het feestelijke evenement zal plaatsvinden aan de Maas. De perfecte plek voor een onvergetelijk evenement.

Voor meer informatie over dit evenement kunt terecht op de website van Mosselen aan de Maas: www.mosselenaandemaas.nl

Exposeren Bezoeken

Dijken en Rivieren

Verplaatst naar 2024

Dit evenement is het meest specifieke evenement binnen onze georganiseerde beurzen. Het is namelijk gericht op bedrijven en bezoekers die zich bezighouden met het onderhouden, renoveren en verbeteren van onder andere dijken, bruggen en rivieren. Tijdens deze beurs, waar alles te maken heeft met waterschap, zullen verschillende interessante sprekers en toonaangevende bedrijven aanwezig zijn. Wij kunnen niet wachten om u te verwelkomen in de Jaarbeurs in Utrecht.

Voor meer informatie over dit evenement kunt terecht op de website van Dijken & Rivieren: www.dijkenenrivieren.nl

Exposeren Bezoeken

Element