Logo element

Exposeren

Maakt u onderdeel uit van een toonaangevend bedrijf dat zich graag presenteert aan de duizenden bezoekers die onze vakbeurzen bezoeken? Exposeer dan uw bedrijf tijdens een van de meest spraakmakende bedrijfsevenementen van het jaar en kom in contact met verschillende vakgenoten. Een deelname aan de beurs brengt vele voordelen met zich mee, zo is het niet alleen mogelijk om nieuwe connecties te maken, maar is er ook de mogelijkheid om uw eigen relaties uit te nodigen.

Het is voor de verschillende beurzen mogelijk gebruik te maken van een van de busines sunits die wij aanbieden tijdens de events. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende maten en samenstellingen. Kunt u ook niet wachten om kennis te maken met onze beurzen in een ongedwongen en ontspannen sfeer? Bekijk dan alle informatie of schrijf uw bedrijf in via de betreffende website van de beurs die het beste bij uw bedrijf past!

Voordelen voor exposanten

Bekendheid

De bedrijven die zich presenteren op een van de vakbeurzen zal gezien worden door een groot aantal bezoekers. Daarnaast zal er ook verschillende media aanwezig zijn.

Kennis en inspiratie op doen

Tijdens de rijk gevulde programma’s is er tijdens het event voldoende gelegenheid om samen met vakgenoten kennis uit te wisselen.

Nieuwe connecties maken

Een deelname aan deze vakbeurzen resulteren vaak tot nieuwe samenwerkingsmogelijkheden. 

Klantenkring

Binnen een relaxte sfeer uw huidige klantenkring ontmoeten.

Deelnemen als exposant aan een van onze evenementen?

1, 2 & 3 september 2021
Dijken & Rivieren

Dé vakbeurs voor bedrijven en bezoekers die zich bezighouden met alle ontwikkelingen rondom de waterbouwsector.

7 & 8 oktober 
Mosselen aan de Maas 

Hét evenement waar u als ondernemer heen gaat om nieuwe contacten te leggen en kansen te ontdekken. 

6 & 7 januari 2021
New People's Business 

Hét netwerkevenement waarbij het glas wordt geheven op een nieuw en succesvol business jaar.

Element