Logo element

Standbouw bij Dare Events

Organisatie Dare Events bestaat uit ervaringsdeskundigen met al meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren van beurzen en evenementen, waaronder ook de standbouw. Samen met A. Booth (standbouw) & Coby (meubel- en tapijtverhuur) vormen wij een team die voor de exposant ten goede komt: of dit nu gaat over de uitstraling van uw beursstand of op financieel vlak.

Door onze jarenlange expertise, weten wij als geen ander waar uw stand aan moet voldoen en zorgen wij ervoor dat bestaande relaties uw beursstand bezoeken én waarderen. Daarnaast is het een uitgelezen kans om nieuwe prospecten op te doen. Een goede voorbereiding is van groot belang om uw deelname aan een beurs tot een groot succes te maken!

Voor elk budget een stand

Wij ontwerpen stands en paviljoens vanaf 30 t/m 5000 m² van systeem- tot houtbouw en voor elk gewenst budget.

Het is belangrijk uw inschrijving van deelname aan de beurs vroegtijdig te regelen, want bij grote beurzen ligt de concurrentie hoog. U wilt natuurlijk niet achterin staan met uw beursstand. Door onze jarenlange ervaring én de goede connecties die wij hebben opgebouwd bij desbetreffende organisaties, helpen wij u graag bij het realiseren van een goede positie voor uw stand. Dit doen wij zowel nationaal als internationaal!

Onze unieke kenmerken

  • ✔️ Voor elk budget een stand
  • ✔️ Systeem- of houtbouw
  • ✔️ Uitgebreide mogelijkheden in materialen, kleuren en vormen
  • ✔️ Complete dienstverlening, inclusief alle faciliteiten
  • ✔️ Modulaire concepten, toepasbaar voor diverse type stands
  • ✔️ Geschikt voor hergebruik

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden bij Dare Events?

Neem contact op

____________________________________________

         

Element